Industrijska zona 3 br. 15,Bijeljina 76300
info@maflexdoo.com
+ 387 55 244 600

Proizvodi

Naša osnovna djelatnost je projektovanje, proizvodnja i plasman savitljivih cijevi i rješavanje svih pojedinačnih zahtjeva kupaca počev od ideje (koncepta) proizvoda do prodajnih aktivnosti. Savitljive cijevi iz proizvodnog programa Maflexa imaju veoma široku primjenu u svim granama industrije. Maflex ima modernu, savremenu tehnologiju koja obezbeđuje visok kvalitet proizvoda i njihovu konkurentnost na evropskom i svjetskom tržištu.

Metalne savitljive harmonikaste cijevi
Maflex N / S

su nepropusne cijevi koje se izrađuju od glatkih tankostjenih cijevi. Rebra su im normalna na osu cijevi (paralelna) a dobijaju se hidrauličnim orebravanjem.

Detaljnije

Ograničeno zaptivene metalne pertlovane savitljive cijevi Sagrar i Sagrar Inox

Cijevi se koriste za provođenje s malim pritiscima i s dozvoljenim gubicima fluida. Tipičan primjer primjene ovih cijevi je u izduvnom sistemu kod motornih vozila kao elastični elemenat.

Detaljnije

Ograničeno zaptivene metalne pertlovane savitljive cijevi tip APA i GUPA

Provođenje toplog vazduha, ispusnih plinova kod motora, plinova pri zavarivanju, provođenje vazduha i opiljaka od drveta u drvoprerađivačkoj industriji. Dimenzije: DN 20 do DN 400 mm

Detaljnije

Nezaptivene zaštitne metalne pertlovane savitljive cijevi tip Sapa i Elecplast

Mehanička zaštita gumenih, teflonskih cijevi, električnih kablova itd.
Dimenzije: Sapa DN 4 do DN 200 mm
Elecplast DN 8 do DN 45 mm

Detaljnije

Nezaptivene metalne pertlovane savitljive cijevi tip Prekatip namenjene za prednaprezanje betona u građevinarstvu

Imaju široku primjenu u građevinarstvu i to: za prednaprezanje betona, ostavljanje glatkih kanala za provođenje kablova, kao i ostavljanje praznina u neutralnim zonama radi olakšavanja konstrukcije.

Detaljnije

Metalne savitljive cijevi za ocjevljivanje dimnjaka

Fuminox i Fumiflex. Primjenjuje se za ocjevljivanje starih i izgradnju novih dimnjaka u prizemnim i višespratnim objektima čime se postižu višestruke prednosti. Koriste se pri loženju svih vrsta goriva.

Detaljnije

Savitljiva vratila

Proizvode se namotavanjem kvalitetne čelične žice u više slojeva.Primenjuju se za pogon kontrolnih instrumenata i daljinskog upravljanja,registrovanje brzine, pređenog puta i vremena rada...

Detaljnije

Savitljive cijevi za ventilaciju i klimatizaciju

Aeroflex i Kopex. Primena: za izradu vodova u sistemima ventilacije i klimatizacije; za ventilaciju i klimatizaciju u zgradama i brodovima; za otprašivanje proizvodnih pogona; provođenje toplog i hladnog vazduha, gasova i para...

Detaljnije

Ostali proizvodi specijalnih primena

U proizvode specijalnih primena u metalskoj industriji ubrajamo:
Bakarne pletenice
Afor cijevi
Braflex proizvode (mlaznice i lampe)

Detaljnije

Imate pitanje za nas u vezi proizvoda? Javite nam se,Vama smo na usluzi.